Love & Reality

Daan Akkerman verleider in Temptation Island VIPS

Daan Akkerman is in Temptation Island VIPS 2019 één van de veertien verleiders die het de vier vrouwelijke deelneemsters moeilijk moeten gaan maken.

Daan Akkerman verleider Temptation Island VIPS

Daan Akkerman is 33 jaar en komt uit het Overijsselse Paasloo. Hij werkt voor Male Models Nederland en woont tegenwoordig in Steenwijk. Over de inhoud van het seizoen Temptation Island VIPS wil hij nog weinig kwijt, maar Daan erkent wel in gesprek met dagblad De Stentor: “Ik ben een hele slechte verleider! Ik ben heel zelfverzekerd en rustig. Het gaat vanzelf, misschien heb ik dat geluk.”

Dat geluk wil hij op Temptation Island dus wel eens uit gaan testen. Het leek hem ‘wel een mooi avontuur’, zo legt Daan zijn keuze om zich op te geven als verleider uit. “Ik haal er verder niets uit. Ik hoef geen product te promoten, of zo. Ik doe wel modellenwerk. Je moet van aandacht houden, anders doe je het niet. Ik ga zien wat het me brengt.”

Verleider Daan van Temptation Island VIPS heeft een kind

Wat het voor Daan wat lastiger maakt, is dat hij een zoontje van vijf jaar thuis op de bank heeft zitten. “Ik heb van tevoren tegen de casting gezegd dat ik geen seks ga hebben op tv. Als het in het programma zo ver was gekomen, dan had ik wel in mijn achterhoofd gehouden dat ik een zoon thuis heb zitten.”

‘Alle ingrediënten zijn er om de fout in te gaan daar’

Het interview met De Stentor besluit Daan met de belofte dat het ‘een mooi seizoen gaat worden’. “Alle ingrediënten zijn er om de fout in te gaan daar. Ik snap niet dat mensen meedoen. Of ik al heimwee heb? Nou, mooie locatie, mooie vrouwen. Welke man wil dat nou niet?”

Of de charmeur er in Temptation Island VIPS in is geslaagd om één van die mooie vrouwen ook daadwerkelijk te verleiden, gaan we vanaf 27 juni wekelijks op zondag op Videoland zien!