Love & Reality

Cyrano Lionel in Prince Charming een opvallende verschijning

Cyrano Lionel is in Prince Charming één van de twaalf heren die strijden om het hart van Diego González-Clark. Met zijn geblondeerde coupe is Cyrano in ieder geval een blikvanger in het geheel, eens zien of Diego ook een oogje op hem gaat laten vallen.

Cyrano Lionel in Prince Charming

Cyrano Lionel is 32 jaar jong en mag met recht ‘een opvallende verschijning’ genoemd worden. Hij zag voor het eerst het levenslicht in Almere, maar aldaar kwam hij de ware niet tegen. En dus gaat hij het nu in Griekenland bij de nieuwe Prince Charming, Diego González-Clark, proberen. In de villa kwam hij als allereerste aan. Niet zenuwachtig, juist best relaxed, zei hij in gesprek met de zus van Diego, die hem op stond te wachten.

Vindt Cyrano de ware liefde bij Diego González-Clark?

Ondanks dat Cyrano een lust voor het oog is, is hij nog altijd single. Daar heeft hij wel een reden voor; Cyrano heeft de vervelende gewoonte om voor ‘foute jongens’ te vallen. “Ik heb echt veel foute vriendjes gehad die toch nog even buiten de deur wilden snoepen. Maar nu ben ik op zoek naar iets serieus, de ware liefde.” En wat is ware liefde dan precies voor Cyrano? “Dat je onvoorwaardelijk voor elkaar klaarstaat. Alles kunnen delen en elkaar kunnen vertrouwen als een beste vriend. (…) Ik hoop dat de prins eerlijk en open is, dat ik hem kan vertrouwen en dat hij zijn eigen gevoel durft te tonen.” Spoiler alert: dat zit wel snor, Cyrano!

Model, feestvierder en fitnessbeest

Op zijn Instagram-pagina zien we dat Cyrano altijd goedgekleed en vaak ook goed gehumeurd is. Hij doet modellenwerk, houdt van feestjes en heeft een voorliefde voor Parijs. Hoe kan dat ook anders; de stad van de romantiek en de liefde. Verder duikt hij meerdere keren per week de sportschool in om zijn imposante fysiek bij te houden. Onder de kleding van Cyrano schuilt immers een strakke sixpack en daar is hij – terecht natuurlijk – erg trots op. De grote vraag is nu of hij met die sixpack, in combinatie met zijn zorgzaamheid en big smile, het hart van Diego González-Clark kan veroveren. Het is hem in ieder geval van harte gegund!

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cyrano Lionel 👑 (@iamcyr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cyrano Lionel 👑 (@iamcyr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cyrano Lionel 👑 (@iamcyr)