Curtis Pritchard in Love Island UK op zoek naar de liefde

Curtis Pritchard doet mee aan Love Island UK. Hij hoopt in de villa van de populaire realityserie op zijn ware droomvrouw te stuiten, want in Groot-Brittannië zelf is dat hem tot dusver nog niet gelukt.

Curtis Pritchard in Love Island UK

Curtis Pritchard is 23 jaar geleden geboren in het Engelse Stoke-on-Trent. Hij werkt sinds 2017 als danser en choreograaf en is de broer van Alex Joseph ‘AJ’ Pritchard, die in hetzelfde vak al behoorlijk naam heeft weten te maken. Zo was broer AJ al te zien in de BBC One-serie Strictly Come Dancing.

Love Island’s Curtis in Dancing with the Stars en Britain’s Got Talent

Curtis zelf schitterde in de Ierse versie van Dancing with the Stars, maar moest halverwege afhaken doordat hij – samen met zijn broer – op straat werd mishandeld en vanwege de verwondingen niet langer door kon dansen in de serie.

Later schopte Curtis het in het zevende seizoen van Britain’s Got Talent, waarin hij samen met danspartner Chloe Hewitt uitblonk, tot de halve finale.

Curtis gaat geen seks hebben op televisie

Vlak voor de start van het seizoen van Love Island UK op Mallorca kreeg Curtis Pritchard in de Engelse media de vraag of hij seks zou kunnen hebben op de televisie. Zijn antwoord was duidelijk: nee. “Dat is een privékwestie.”

“Als iemand anders dat wel wil, moeten ze dat vooral doen, maar ik zelf zou dat niet doen. Ik vind dat zoiets achter gesloten deuren zou moeten gebeuren, de rest van de wereld hoeft mij niet in actie te zien. Zoenen is prima, maar al het andere is privé”, aldus Curtis.

Wij zijn razend benieuwd of hij zich daar ook daadwerkelijk aan gaat houden. Maar nog belangrijker: of Curtis Pritchard voortaan niet alleen met een danspartner door het leven zal gaan, maar ook met een partner op romantisch gebied.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“like… ugh!” 😂🤣.. Professional Dancer & all round entertainer… #loveisland @loveisland

Een bericht gedeeld door Curtis Pritchard (@curtispritchard12) op