Love & Reality

Cheyenne maakt entree in Love Island

Cheyenne is in Love Island één van de twee nieuwe deelneemsters die in aflevering vier hun entree maakten. De knappe krullenbol richtte gelijk haar pijlen op Thijs Bouma.

Cheyenne in Love Island

Cheyenne is 28 jaar en kapster. Dat laatste is niet al te verrassend, want ze beschikt zelf over een schitterende bos krullen. “Ik ben een pittige dame en krijg veel aandacht van mannen, maar nog niet van de juiste”, vertelt ze in haar introductievideo van Love Island.

Love Island-Cheyenne is model

“Ik val op guys die een beetje badboy zijn, maar stiekem thuis toch ook wel heel lief zijn. Ik ga gewoon lekker mezelf zijn; hopelijk trek ik daarmee de juiste man aan”, aldus Cheyenne.

Cheyenne mag gelijk op date met Thijs en Daniël

De getinte schoonheid woont en werkt – als model – in hoofdstad Amsterdam. Bij haar entree mocht ze gelijk op date met iemand naar haar keuze: dat werd Thijs, want hij sprak Cheyenne het meest aan in eerste instantie.

Bovendien was Thijs even single, nadat nieuwkomer Ray ‘zijn’ Lisa afpakte. Na de date met Thijs mocht Cheyenne ook nog er op uit met haar tweede keuze, Daniël.

Ze lijkt dus wel op blonde hunks te vallen. Of ze één van hen aan de haak weet te slaan, moet de tijd nog uitwijzen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben vanaf vandaag te zien in Love island🌴 💕@loveislandrtl Ga je ook kijken? Check het op @videolandonline #loveisland

Een bericht gedeeld door Cheyenne (@cheycurls) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Braids ? Yes or no 👇🏽

Een bericht gedeeld door Cheyenne (@cheycurls) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oke, I need a tan 😩

Een bericht gedeeld door Cheyenne (@cheycurls) op