Temptation Island

Chey: “Dan hoop ik niet dat zij gaan winnen”

Chey moest onlangs de Love Island-villa verlaten. Wekenlang was ze gekoppeld aan Stenn, maar uiteindelijk mocht het met hem niet werken. De jonge Belg is nu gekoppeld aan Rowena. Toch hoopt Chey niet dat Stenn met zijn nieuwe vriendin het programma wint. Zij heeft namelijk haar bedenkingen bij de oprechtheid van Stenn.

Stenn naar Rowena

Chey moest net nadat ze gebroken had met Stenn de villa verlaten. “We hadden eigenlijk net een breuk gehad, dus echt leuk was het al niet meer tussen ons”, gaf ze toe aan Love Check-up. Ook kreeg ze de vraag of Stenn een nieuwe liefde zal vinden in de villa. “Ik heb al in de uitzending gezien dat hij met Rowena heeft gezoend. Dus eventueel Rowena. Van Stenn z’n kant een beetje gek, omdat hij naar mij toe heel duidelijk heeft overgebracht dat hij niet zag zitten. Maar ik begrijp het ook wel. Hij is weer newly single daar, dus wat moet je anders.”

Winnaars Love Island

Toch hoopt Chey niet dat Stenn het programma wint met Rowena. “De kans is natuurlijk aanwezig dat Stenn bij de recoupling voor Rowena kiest. Dan hoop ik niet dat zij gaan winnen, want of dat nou helemaal oprecht is dat weet ik niet.”

“Als jij zo snel al zoent met iemand terwijl je hebt aangegeven: ‘Ik vind Chey wel echt heel leuk’. Dan weet ik niet wat je intenties zijn verder naar Rowena toe.” Als Chey het voor het kiezen had, dan zou ze voor Lotte en Jarne kiezen als winnaars. Ook denkt ze dat Sebastiana en Martin grote kans maken.