Love & Reality

Channah reageert via Instagram voor het eerst op Echte Meisjes in de Jungle-exit

Channah Koerten vertrok in aflevering 4 uit Echte Meisjes in de Jungle. Haar teamgenoten wezen haar als ‘gunst’ aan voor eliminatie, zodat ze weer terug naar haar kindjes kon. Via Instagram reageert de Ex on the Beach/Temptation Island-ster voor het eerst.

‘Dat was het dan’

“En dat was het dan”, opent Channah, “Het avontuur in de jungle van Laos. Oh oh wat was ik chagrijnig, echt waar ik heb het nog nooit ergens zo verschrikkelijk gevonden”, lacht ze. “Blij dat ik weer terug mocht naar m’n kids maar toch ook spijt dat ik het niet af heb gemaakt want ondanks alle drama, werden we steeds hechter en wil je je team niet in de steek laten. Ook al zullen er velenblij zijn geweest dat ik het programma verliet”, knipoogt ze verder. “Ik riep elke dag: ‘Dit doe ik nooooit meer, waar ben ik in beland’, maar als je achteraf terug kijkt, viel het best wel mee.. Go team Si Fah Sweethearts, you can do this!”

Reacties

In de comments reageert Michella Kox: “Schat ik heb met je gelachen gehuild en ruzie gemaakt en dat in nog geen 2 weken. Dan kan ik je zeggen dat je speciaal bent.” Kelly schrijft: “Haha awww, ons team was gewoon een dieseltje duurde even om op gang te komen! Ik was blij voor je dat je herenigd kon worden met je mooie kids, en gelukkig ben je buiten de jungle niet zo chaggie haha. Was indd toch wel leuk zo met ons krakkemikkige teampie.” En Diva tot slot: “Neeeee I love you, je bent oprecht, en na 2 dagen werd je best lief!”

➡️ Niets missen van Echte Meisjes in de Jungle? Volg ook de Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)