Love & Reality

Channah Koerten telt af naar groot moment: “En dan is het zover!”

Het leven van Channah Koerten is momenteel vrij hectisch te noemen. Onlangs kende ze een pijnlijke vechtscheiding met haar lover Quentin, de vader van haar twee kids Rumi en Tiger. Daardoor leken de emigratieplannen ook in gevaar te zijn gekomen. In eerste instantie zouden Channah en Quentin naar Curaçao gaan verhuizen om daar een bed & breakfast op te starten. Inmiddels lijkt het erop dat Channah zonder vaderlief alsnog die kant op gaat.

Ready, set, go

“Het aftellen is begonnen .. Nog 2 maanden en 29 en dan is het zo ver”, schrijft Channah op Instagram over het emigreren naar Curaçao. Vermoedelijk mét de kids, maar zonder Quentin, die uit een eerdere relatie overigens nog een ex en kindje op Curaçao heeft. Ongetwijfeld zal de spierbundel dan ook vaak heen en weer gaan vliegen.

Lof voor Channah

In de reacties regent het volop lof voor Channah. “Heel goed dat je je dromen laat uitkomen”, stelt ene Anita, en een andere volger schrijft: “Powervrouw! Follow your Dreams. Heel veel geluk met zijn drietjes.” Tot slot fan Kimberly: “Ik vind jou zo een stoere vrouw dat je je dromen volgt! Ik wens je ook alle geluk toe!”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channahkoerten (@channahkoerten)