Love & Reality

Cemal reageert op storm aan kritiek na merkwaardige optredens in 3 (!) tv-programma’s

Cemal Bilge kennen we inmiddels al van drie verschillende reality-series: De Villa, Married at First Sight: Second Chance én Lang Leve de Liefde. In alle drie de series zorgde hij bovendien voor ophef.

Cemal reageert op storm aan kritiek na merkwaardige optredens in 3 (!) tv-programma’s

Zo stuurde deelneemster Maxime hem in MAFS naar huis omdat hij aan een vriendin van haar toegaf dat hij ‘voor de bekendheid meedoet’, en in LLDV vroeg hij het nummer van de nicht van zijn date nadat hij haar afwees.

In een Youtube-video reageert Cemal nu op alle kritiek. Zo zegt hij over zijn deelname aan De Villa: “Ik was net vrijgezel en ik wilde gewoon kijken wat het was. Ik was nieuwsgierig of ik een match kon vinden.”

‘Jammer dat Maxime zo over me sprak, we hadden echt een vriendschappelijke band’

De aantijgingen over meedoen voor de fame aan MAFS zegt hij: “Ik ging weg in verband met mijn werk. Het leek alsof ik werd weggestuurd, maar dat was niet zo. Het werd neergezet dat ik op televisie wilde komen, maar dat was niet zo. Het verbaasde me heel erg. Ik vond het jammer dat ze zo over me sprak. We hadden echt een vriendschappelijke band.”

En tot slot over zijn bizarre uitspraak in Lang Leve de Liefde, op SBS6: “Ik heb mezelf ook niet goed verwoord daar.” De kritiek doet hem pijn. “Denk na wat je zegt van achter je scherm. Het kan mensen raken, het kan ze kwetsen. (…) Ik ben niet voor de fame gegaan. Het is meer dat ik de ware liefde zoek en dat is moeilijk te vinden.”