Love & Reality

Cemal (De Villa) zorgt nu voor ophef in Married At First Sight: ‘Komt alleen maar voor meer bekendheid’

Eerder deed Cemal Bilge al mee aan De Villa, dat vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag stop werd gezet door RTL, en inmiddels is de Deventenaar te zien in Married At First Sight: Second Chance. Daar waarde hij zijn kans bij vrijgezel Maxime Offerman, maar dat verliep zonder succes.

Cemal (De Villa) zorgt nu voor ophef in Married At First Sight: ‘Komt alleen maar voor meer bekendheid’

Vorige week viel Cemal tijdens de aflevering namelijk keihard door de mand met zijn verkeerde bedoelingen. Tijdens een ontmoeting met de vriendinnen van Maxime vraagt één van hen: “Ik wil even dat je serieus tegen me bent, waarom heb jij jezelf opgegeven?” Waarop Cemal eerst nog zegt: “Ik vond haar een mooie uitstraling hebben.” Maar de vriendinnen van Maxime geloofde hem niet. “Jij bent hier niet oprecht, je bent gewoon een fuck boy.” Waarop Cemal zei: “Toen ik jou zag, veranderden de zaken.”

Vervolgens wenden de vriendinnen zich tot Maxime zelf: “Ik heb even buiten met hem gepraat en daarom vroeg ik ook waarom hij hier was. En hij zei: ‘Ja, gewoon voor het plezier.’ En hij zei daarna ook: ‘Ik kom hier eigenlijk meer voor meer bekendheid.’ Ik zou hem echt wegsturen.” En dat doet Maxime dan ook. Aan het eind van het afscheidsgesprek sneert de blondine zelfs nog: “Optyfen nou.” Dat is duidelijk!

Toch laat Cemal het er niet helemaal bij zitten, want naar verluidt is hij ook te zien in een andere serie: Lang Leven de Liefde, op SBS. Wanhopig op zoek naar liefde, of inderdaad naar meer fame? Wij neigen inmiddels naar het tweede..

https://twitter.com/Faldelarie/status/1253375459720642560

https://twitter.com/xoxBernice/status/1253375997828882435

https://twitter.com/thomasmonique8/status/1253374428647432201