Love & Reality

Celine van der Dussen in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Celine van der Dussen is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Celine van der Dussen in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Celine is een Brabantse fashionista

Celine van der Dussen is pas 21 jaar jong, maar acht zich nu al helemaal klaar voor een avontuur op Temptation Island: Love or Leave. Ze is geboren in Eindhoven en woont tegenwoordig in Veldhoven, een paar kilometer verderop in Noord-Brabant.

De knappe brunette omschrijft zichzelf als eerlijk en rechtdoorzee, dus het is nu hopen dat de deelnemende heren (Sorelis, Sonny, Marco en Greg) dit aan kunnen, en kunnen waarderen. Zo niet zijn ze bij deze though chick aan het verkeerde adres.

Werken op Mallorca

Celine van der Dussen studeert op de modeacademie en werkt ondertussen als hostess en model, onder meer voor het modebedrijf van collega-verleidster Evie. Gezien haar indrukwekkende looks is dat niet zo heel verrassend. In haar vrije tijd gaat dit gezelligheidsdier graag op stap, zoals het een echte Brabantse betaamd, of flaneert ze in haar bikini op het strand om haar strakke, afgetrainde lijf te showen.

Op haar Instagram-pagina zien we dat ze dat ook met regelmaat over de landsgrenzen deed, bijvoorbeeld op Malta en Mallorca. Sterker nog: op Mallorca heeft Celine een tijdje gewerkt, in Club NL. Een feestje bouwen kan ze dus maar al te goed. Heren van Temptation Island, maak je borst maar nat!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LA Sisters (@lasistersfashion)

Geplaatst door Celine van der Dussen op Dinsdag 28 april 2020

Geplaatst door Celine van der Dussen op Dinsdag 28 april 2020