Love & Reality

Celeste nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch

Celeste is de nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch. Ze maakte haar entree in aflevering 4 van de show. Tijdens een bootparty verraste zij de groep met haar binnenkomst. Celeste is de ex van Lakeisha.

Celeste nieuwe ex in Ex on the Beach

Celeste is 22 jaar en werkt als nagelstylist. Ze omschrijft zichzelf als een blij en zorgzaam type dat altijd zin heeft in een feestje. Haar ideale partner is lang, getint, zorgzaam en lief, maar ook niet al te plakkerig.

Celeste uit Ex on the Beach valt op mannen én vrouwen

Celeste valt op zowel mannen als vrouwen, waaronder ongeveer een jaar geleden op Lakeisha. Ze leerden elkaar op een feestje kennen en sindsdien zijn er de nodige dingen tussen de dames gebeurd.

Celeste stuurt gelijk Levi op ‘Hell Date’

De Extra Power van Celeste was dat ze één iemand op ‘Hell Date’ mocht sturen. De keuze was tussen Lakeisha, Dennis en Levi: het werd laatstgenoemde. En daar was Levi niet heel blij mee.

“Het is heel simpel. Stuur je mij op Hell Date dan kan je niet binnen komen in de villa. Mij gelijk naaien. Met die houding… Lakeisha kwam ook binnen met zo’n houding en ze mocht niet aan tafel zitten, niemand danste met haar en dus ging ze na vijf minuten feesten op bed. Ik weet niet of je dat zou willen, gelijk iedereen tegen je. Als je mij niet kiest voor de Hell Date, zorg ik dat je een goede tijd gaat krijgen”, dreigt Levi.

“Krijg ik een Hell Date, krijg jij een Hell Tijd. Sowieso vandaag. Misschien een paar dagen. Het hangt er vanaf wat ik wil. Want ik krijg iedereen mee. En zo ga ik jou niet als een van mijn mensen behandelen. Kies maar en de consequenties zijn voor jezelf.” Daar heeft Celeste echter lak aan: zij stuurt Levi op de Hell Date. You go, girl!