Love & Reality

Celebs Gaan Daten dreigt flop te worden voor Pommeline, Fabrizio grijpt in

Pommeline Tillière doet momenteel mee aan het Belgische programma Celebs Gaan Daten, maar helemaal over de breuk met Fabrizio Tzinaridis na Temptation Island VIPS lijkt ze nog niet heen.

Pommeline lijkt nog niet klaar voor Celebs Gaan Daten

Dat merkte ook presentatrice Goedele Liekens, die daarom een laatste etentje voor Pom & Fab heeft geregeld, om er definitief een streep onder te kunnen zetten. Fabrizio kwam daar zelf mee. “Omdat ik vernomen had dat het wat moeilijk ging. Dat het wat stroever verliep of dat de breuk nog niet voor honderd procent een plaats had gekregen.”

Pommeline kan het echter niet zo waarderen. “Jij hebt altijd gezegd: heb je het dan niet voelen aankomen? Natuurlijk niet. Drie weken voordat je het hebt gedaan, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was. Drie weken later krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag, en exact een week later laat je mij gewoon vallen..”

“Ik had wel door dat het soms wat minder ging, maar dan moet je toch gewoon praten met elkaar? Dan zeg je: ‘Kijk, voor mij gaat het niet meer.’ Maar dan ga je niet mee naar de weddingplanner, dan laat je mij niet eerst nog in die droom geloven om mij daarna alles af te pakken. Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri”, treurt Pommeline tot slot.

In Celebs Gaan Daten zien we naast Pommeline ook Jarne Baele, Chey Ciani (beiden Love Island) en Diaz Pena (Ex on the Beach).