Love & Reality

Carlo Boszhard verklapt grote twists in nieuw seizoen MAFS

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is inmiddels in volle gang, presentator Carlo Boszhard verklapt in RTL Boulevard alvast dat er de nodige twists in deze editie plaats zullen gaan vinden. ‘Het gaat alle kanten op’, belooft hij.

Nieuwe start

Het doel blijft natuurlijk om meer geslaagde matches te scoren dan in het voorgaande seizoen. “De experts zijn eigenlijk weer helemaal opnieuw begonnen. Ze hebben alles losgelaten, ook het invullen van lijstjes met ‘dat vind ik wel leuk, en dat vind ik niet leuk.’ Ze zijn heel diep gegaan; ik vind het geweldig hoe ze het hebben aangepakt”, legt Boszhard uit.

Matchmakers en experts komen met nieuw strijdplan

Omdat veel kandidaten niet aan de ‘wensenlijstjes’ van hun match konden voldoen moesten de experts terug naar de basis, vertelt seksuoloog Eveline Stallaart verder in Shownieuws. “We zijn veel grondiger gaan onderzoeken en hebben de kandidaten veel meer kunnen spreken. We gaan helemaal uitdiepen wat iemand heeft meegemaakt in eerdere relaties. Hoe was je jeugd, en je hechting? Dat geeft eigenlijk veel beter aan wat iemand nodig heeft, in plaats van dat wensenlijstje. (…) Je gaat eigenlijk zien dat wat iemand nodig heeft echt de sleutel kan zijn in een nieuwe relatie. Ieder krijgt wat wils”, aldus Stallaart tot slot.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eveline Stallaart (@evelinestallaart)