Love & Reality
Carlo Boszhard MAFS

Carlo Boszhard haalt uit naar MAFS Australië: “Over de top GTST”

Carlo Boszhard is inmiddels alweer een aantal jaar de presentator van Married at First Sight Nederland. Zelf is hij ook groot fan van het programma. Dat gevoel heeft hij minder bij de Australische variant. Dat laat Boszhard weten in een column voor Televizier.

Presentator MAFS

Boszhard heeft het helemaal naar zijn zin als presentator van Married at First Sight. Het is iets wat voor hem niet aanvoelt als werk. Datzelfde geldt voor hem voor de reünie van Prince Charming die hij leidde. Maar van de Australische variant is hij allesbehalve fan. Carlo baalt ervan dat het bij MAFS Australië om méér draait dan het vinden van de ware liefde.

“Daarom kan ik wellicht minder goed wennen aan de Australische versie van Married, die voelt meer als een ‘over de top’-versie van Goede Tijden, Slechte Tijden. Prince Charming kent ook veel drama, maar de zoektocht naar echte liefde door echte mensen blijft leidend”, meent Boszhard. Zo valt in MAFS Australië regelmatig te zien dat er flinke confrontaties ontstaan tussen de deelnemers die niet met elkaar getrouwd zijn.

MAFS Australië naar Nederland

Of de uitspraken van Carlo Boszhard ook gevolgen hebben voor de Australische variant van Married at First Sight die binnenkort naar Nederland komt, is nog even de vraag. Mogelijk dat hij de presentatie daarvan aan een ander over zal laten. Daar is nu echter nog niets over bekend.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!