Love & Reality

Callum Izzard één van de hunks in Ex on the Beach: Peak of Love

Callum Izzard is te bewonderen in Ex on the Beach: Peak of Love, waarin tien knappe vrijgezellen elkaar de hemd van het lijf flirten. Sommigen zullen de spierbundel al kennen van zijn deelname aan Ibiza Weekender 7 en Celebs Go Dating.

Callum Izzard in Ex on the Beach: Peak of Love

Callum Izzard is geboren in het Engelse Doncaster. In 2010 won hij Doncaster’s Got Talent en hij heeft een hoge diploma in de theaterwereld, verdiend op de universiteit van Lincoln. Later deed Callum modellenwerk en speelde hij een keer de rol van Kenickie in een musicalopvoering van Grease.

Callum Izzard in Ibiza Weekender 7

Zijn debuut als realityster maakte Callum Izzard in Ibiza Weekender 7, een Britse realityserie die de vakanties van Engelse feestbeesten op het Spaanse party-eiland volgde. Hij bouwde daar met name een reputatie als ‘womanizer’ op, onder meer door al binnen enkele dagen na de eerste kennismaking de naam van een dame op zijn lichaam te laten tatoeëren. Verderop in de serie werd hij door criminelen met een mes beroofd op straat: Callum verloor daarbij onder meer zijn paspoort.

Callum Izzard in Celebs Go Dating

In 2018 ging Callum Izzard al op zoek naar de liefde in de serie Celebs Go Dating. Hij heeft een tijdje gedatet met zangeres en model Halina McNeil, maar zij bleek dus niet de ware. “Ik heb een paar relaties gehad, maar die hebben geen stand gehouden. Ik zoek iemand die ik mee kan nemen naar mijn moeder”, zei hij destijds. Wie weet vindt Callum diegene wél in Ex on the Beach: Peak of Love!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

t w e n t y t h r e e d e g r e e s * ☀️🙏🏽

Een bericht gedeeld door callum alexandré izzard (@callumweekender) op