Love & Reality
Elise Boer zoekt Vrouw BzV

BzV-Elise ziet droom in vervulling gaan: Zwanger van eerste kindje

Goed nieuws voor Elise Epker. De jongedame deed mee aan het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw waarin ze het hart van Bastiaan probeerde te veroveren. Dat lukte niet, maar ze is inmiddels wel dolgelukkig met Jonathan. De twee zijn nu zelfs in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakte Elise bekend via Instagram.

Zwanger

Elise plaatste op Instagram een foto waarop ze stralend te zien is met haar vriend Jonathan. Daarbij schrijft ze: “December 2022! Enorm dankbaar en vervuld van liefde dat onze allergrootste droom mag uitkomen! Wij worden papa en mama”, schrijft ze. Makkelijk lijkt het voor de twee niet te zijn geweest om zwanger te worden. Zo valt bij de hashtags onder meer op: ‘Uiteindelijk komt alles goed.’

Van school

Elise en Jonathan zijn inmiddels alweer meer dan twee jar samen. “We kennen elkaar nog van de middelbare school”, legde ze eerder al uit. “Na Boer zoekt Vrouw liep ik hem na jaren tegen het lijf in de stad. We raakten aan de praat en zo is dat balletje gaan rollen.” Hieronder bekijk je de foto waarmee Elise en Jonathan hun zwangerschap bekendmaakten.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep