Love & Reality
Michelle Boer zoekt Vrouw

BzV-boerin Michelle en Maarten zijn ouders geworden

Michelle uit Boer zoekt Vrouw heeft babynieuws naar buiten gebracht. Ze deed in 2018 mee aan Boer zoekt Vrouw en leerde daar Maarten kennen. De twee zijn tot op de dag van vandaag nog altijd gelukkig met elkaar. Michelle beviel op 16 november, maar nu pas is het nieuws naar buiten gebracht.

Michelle en Maarten

Michelle en Maarten verloren hun hart aan elkaar tijdens Boer zoekt Vrouw. De twee leerden elkaar kennen tijdens het programma en besloten uiteindelijk te trouwen. Inmiddels is ook de volgende stap in hun liefdesavontuur gezet. Ze zijn namelijk de trotse ouders geworden van een kindje.

Jasmijn

Michelle beviel op 16 november van een dochtertje. Ze draagt de naam Jasmijn. “We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee”, laat ze anderhalve maand na de geboorte van Jasmijn weten. “Het gaat nu ongelooflijk goed. De borstvoeding loopt super, Jasmijn groeit als kool en er zijn zelfs al wat nachten dat ze acht uur achter elkaar doorslaapt.” Michelle en Maarten deelden ook meteen een paar foto’s van Jasmijn.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep