Love & Reality

Bülent Sayginer in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Bülent Sayginer is in Ex on the Beach Double Dutch All Stars de derde en laatste ex die zijn opwachting maakte in de heftige vijfde aflevering. Bedekt met fruitstukken lag de spierbundel te wachten op zijn voormalige vlam, Elodie Laay.

Bülent Sayginer in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Bülent is 24 jaar en komt uit Den Haag. Als tiener heeft hij op de Erasmus Universiteit in Rotterdam, op de Hogeschool van Amsterdam én de Haagse Hogeschool gezeten. Op laatstgenoemde studeerde Bülent in 2019 af van de opleiding Human Resources Management.

Na bijbaantjes te hebben gehad bij onder meer Fit For Free en Domino’s Pizza (als bezorger) begon hij met zijn diploma op zak als recruiter bij Professional Partners NL, en tegenwoordig is Bülent ook consultant bij Progressive BV. In zijn vrije tijd gaat Bülent graag naar festivals en kijkt hij naar zijn lievelingsclub Feyenoord.

Bülent is de ex van Elodie in EOTB

In het slot van aflevering vijf lag Bülent bedekt met fruit op het strand. Nadat de dames uit de villa de fruitstukken gepakt hadden, werd duidelijk wie hij was: de ex van Elodie Laay. “Acht jaar geleden hebben we seks gehad. Verder hebben we met uitgaan later ook nog wel eens gezoend en dingetjes gedaan.”

In EOTB hoopt Bülent nog een keer bij Elodie in bed te kunnen belanden. “Ik ga eerst voor haar, daarna werk ik de rest van het huis af”, lacht hij. Het begin was in ieder geval veelbelovend, want Elodie was duidelijk dolblij om hem terug te zien.

Zware concurrentie voor Bülent in de strijd om Elodie

Er is echter veel concurrentie, want al sinds de eerste seconde na haar entree is de brunette enorm gewild bij vrijwel alle mannen in de villa. “Maar ik krijg altijd wat ik wil, en dat gaat nu niet anders zijn”, is Bülent standvastig. Wij wensen hem alvast veel succes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tja🤷🏽‍♂️🍇 #mtvnl #mtvbe #eotbdd #eotb #allstars #exonthebeach

Een bericht gedeeld door Bülent | EOTBDD ALL STARS 🌟 (@bully_35) op