Love & Reality
Miguel Buddenbruck

Buddenbruck-familie uit Een Huis Vol geeft update na hartinfarct Miguel

De familie Buddenbruck kreeg vorige week een zware klap te verwerken. Zoon Miguel werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis en uit zijn waardes bleek dat hij een hartinfarct heeft gehad. Inmiddels is de familie enigszins bekomen van de schrik en geeft het een update over de situatie.

Verslapen

Op Instagram schrijft Thaila over hoe het er nu voor staat. “Vandaag is het een week geleden dat ik hier een berichtje heb geschreven”, begint ze. Het gezin begint langzaam weer een beetje tot rust te komen en mede door de situatie versliep Thaila zich vandaag voor het eerst. “Gelukkig hebben de scholen hier begrip voor. De scholen vangen de kinderen super goed op als ze het even moeilijk hebben vooral onze kleine Shaëlle (toet). Zij hangt nu extreem aan mama.”

Iets beter

Ook over zoon Miguel schrijft ze een update. “Met Miguel gaat het ook iets beter. Nog niet de oude Miguel, dat heeft natuurlijk tijd nodig. Hij woont weer tijdelijk thuis. Voor mijn hart ook beter, heb ik hem bij mij in de buurt. Wij zijn dankbaar dat hij bij ons is. Beeld blijft natuurlijk wel op ons netvlies maar ook wij moeten dit allemaal gaan verwerken en een plekje gaan geven.”, aldus Thaila. De vele steunbetuigingen doen het gezin goed.

➡ Niets missen van Een Huis Vol? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!