Love & Reality
Koppels Temptation Island 2021

BREAKING: RTL meldt startdatum én koppels Temptation Island!

Het is inmiddels bijna zover: de start van een nieuw seizoen Temptation Island staat voor de deur. RTL heeft vanmiddag bevestigd dat dit seizoen op 26 augustus aanstaande van start gaat op Videoland, en de vier koppels zijn ook al onthuld. Bekijk ze hieronder!

Bert Delphine Temptation Island

Bert & Delphin

De 27-jarige Delphine en de 33-jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine en Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Op die manier houdt het koppel het al tien jaar met elkaar uit. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gezoend en verzweeg dit voor Delphine. Zijn misstap zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert om Delphine te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

Koen Deborah Temptation Island 2021

Koen & Deborah

De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen en erachter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Is het love or leave?

Nico Donna Temptation Island 2021

Nico & Donna

De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. Ook daarna namen ze grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat dat wantrouwen niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn.

Wouter Julia Temptation Island 2021

Wouter & Julia

De sportieve 30-jarige Wouter is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia van 24. Het koppel heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)