Love & Reality

BREAKING: Dit zijn de single mannen in komende seizoen Temptation Island: Love or Leave!

Op 26 augustus gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start. De vier koppels zijn al eventjes bekend, en inmiddels zijn ook de mannelijke singles voorgesteld door RTL en de Belgische collega’s van Play4. De heren in kwestie willen niet per se verleiden, maar zijn serieus op zoek naar liefde. Even voorstellen!

Fatih (België)

Fatih is een nonchalante, zelfverklaarde badboy met Turkse roots. Hij werkt als ober en wordt al eens vergeleken met Tarzan, omwille van zijn lichaamsbouw en lange haren. Hij is op zoek naar een ambitieuze vrouw, maar heeft een afkeer van dramaqueens.

Valentino (België)

Valentino heeft Italiaanse roots en is dus ook verzot op koffie. Hij baat zelfs een koffiebar uit. Na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw waarmee hij zich kan settelen. En in dat plaatje ziet hij ook kinderen. Daarnaast is hij een echte Bourgondiër en wil hij zijn liefde voor lekker eten met iemand delen.

Kevin (België)

Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Hij houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar staat ook open voor een relatie. Voor Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor de raap is en open communicatie apprecieert.

Maxime (België)

Maxime is een ambitieuze charmeur: hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Hij werkt als sales manager en had nog nooit last van een ‘gebroken hart’. Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Hij is op zoek naar een zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

Jimi (België)

Jimi is een speelse jongen maar ook een doorzetter. Werkzaam als zelfstandige schilder en gepassioneerd door motorcross. Een romanticus op zoek naar de ware liefde: na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel maar hij brengt daar nu graag verandering in. Hij valt op exotische en zorgzame types.

Yannick (België)

Yannick werkt als zelfstandige in transport, maar is ook een gepassioneerde dj. Hij is altijd goedgeluimd en eerlijk. Hij is op zoek naar de vrouw met wie hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op Temptation island.

Niels (Nederland)

De 25-jarige Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn dertigste vader worden en hoopt dan ook tijdens Temptation island: love or leave de vrouw van zijn leven tegen te komen.

Serayo (Nederland)

De sociale Serayo van 29 is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat Temptation island: love or leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen.

Willem (Nederland)

De dertigjarige Willem is sportief en muzikaal en valt op grappig en spontane vrouwen, die desondanks serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn.

Jake (Nederland)

De 21-jarige Jake is de jongste van de single mannen. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De gedreven Jake komt, zo wordt gezegd, volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

Bob (Nederland)

Bob, 26 jaar, houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel . Hij zoekt een intellectuele en loyale partner. Voordat hij in een relatie stapt wil hij eerst een goede klik met iemand hebben. Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan. Iets wat hij ook van zijn partner verwacht.

Joop (Nederland)

Wat de liefde betreft, wil het voor de sociale en muzikale 32-jarige Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er dan ook geen gras over laten groeien.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!