Love & Reality

BREAKING: Dit is de (bloedmooie) nieuwe Prince Charming!

De Bachelor is inmiddels tot een einde gekomen, maar we hoeven niet bang te zijn ons straks te moeten vervelen. Dit najaar begint namelijk een nieuw seizoen van Prince Charming op Videoland, met de knappe Chris (28) als hoofdrolspeler vanuit het palazzo in Italië.

De opvolger van Marvin

In de vorige editie van Prince Charming ging Marvin Wijnans op zoek naar liefde. Hij koos destijds voor Marnix als grote winnaar, maar bij de daaropvolgende reünie werd duidelijk dat hij uiteindelijk toch bij de verliezend finalist Ferdi in diens armen was geëindigd. En dat was een uitstekende keuze, want vandaag de dag zijn Marvin en Ferdi nog altijd samen. Ze wonen zelfs al onder één dak; Marvin verliet zijn Limburg voor het verre Groningen van Ferdi. Op een dergelijk succes hoopt de opvolger van Marvin, Chris, natuurlijk ook.

Chris

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Klaar voor de liefde

Chris reageert zelf: “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.” Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Prince Charming op Videoland begint, maar dat zal niet heel erg lang meer duren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)