Love & Reality

Boudewijn in Are You The One? de gespierde knuffelbeer

Boudewijn behoort in Are You The One? tot de groep van tien single mannen. Aan vrouwelijke aandacht heeft hij geen gebrek, maar de ware liefde leverde dat nog niet op. Hopelijk verandert dat in Are You The One?, want Boudewijn moet en zal natuurlijk zijn perfect match achterhalen.

Boudewijn in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Boudewijn gespierde knuffelbeer

Boudewijn zag 25 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Leiden. Hij werkt als personal trainer, en dat kan je ook wel aan zijn lichaam afzien. Boudewijn is namelijk een enorme spierbundel. Maar vergis je niet; in feite is de hunk ook maar een knuffelbeer. Zijn grootste kwaliteiten in een relatie zijn dan ook zorgzaamheid en liefdevol zijn, al is hij soms ook juist erg recht voor zijn raap. Dames die tegengas nodig hebben zijn bij hem dus aan het juiste adres. Sterker nog: Boudewijn heeft het nódig om altijd te kunnen zeggen wat hij denkt. Hij geeft wat hij krijgt en krijgt wat hij geeft. De Leidenaar heeft een zwak voor vrouwen die net zo positief in het leven staan als hijzelf.

‘Neppigheid’ als grootste afknapper

“Ik wil niet zeggen dat ik een sukkel in de liefde ben, maar ik ben gewoon een beetje te kritisch geweest. En misschien was ik er ook nog niet helemaal aan toe.” Zijn grootste afknapper bij dames is ‘neppigheid’: Boudewijn valt veel sneller voor natural beauty’s. En laten we die nou ook zeker in Are You The One? rond hebben lopen! Misschien is bijvoorbeeld Maartje Oijmans wel zijn perfect match?

Bijzondere tattoo op binnenkant onderlip

In het verleden heeft hij zijn toenmalige vriendin een keer bedrogen, op Ibiza. En dat terwijl hij de naam ‘Puck’ op de binnenkant van zijn onderlip getatoeëerd had. Na de breuk met deze Puck is het overigens rechtgezet; nu staat er ‘Fuck’. Ja, echt waar. “Ze zeiden dat het binnen een jaar weg zou gaan, maar we zijn nu negen jaar verder..” En het staat er nog steeds. Nu maar hopen dat de vrouwen in Are You The One? daar niet op af gaan knappen. Succes, Boudewijn!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thom Strijd (@thomstrijd1)