Love & Reality

‘Bootfeest met Lil Kleine, Justin Kluivert en Love Island-dames zorgt voor ophef’

De sociale media staan vandaag vol over een bootfeest op party-eiland Ibiza, waar onder meer realitysterren Kelly van der Minne, Rowéna Verdaasdonk, Victoria Vermeer, Aleksandra Jacobczyk (allen Love Island) en Olivia (Ex on the Beach) aanwezig waren. Op de boot van Justin Kluivert en Noa Lang waren ook de profvoetballers zelf én rapper Lil’ Kleine aanwezig.

Lil’ Kleine

Naar verluidt kwam Lil’ Kleine naar de boot toe nadat hij andermaal flinke ruzie had met zijn vriendin Jamie Vaes. uitgerekend op de verjaardag van hun kindje Lio. Wie weet heeft één van de aanwezige reality-dames hem wel troost geboden.

Victoria en Justin

Geruchten die al langer spelen zijn die over een relatie (of in ieder geval: een romance) tussen Victoria Vermeer en Justin Kluivert. Maar helaas lijkt er ook juist een relatie gesneuveld op de boot, want tussen Kelly van der Minne en Sander van Vliet (Ex on the Beach) is het nu gedaan.

Sander en Kelly

De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en Sander, die vanuit huis alles met lede ogen aan moest zien, vertelt aan roddelkoning Fawry Not Sawry: “Ik was al niet zo blij. Ze werd blijkbaar lastig gevallen door een vriend van Lil’ Kleine. Ze voelde zich ongemakkelijk, en zei dat ze daarom terug naar het hotel was gegaan..”

“Ik vertrouw Kelly wel, maar misschien moet ze eens met leukere kringen omgaan, in plaats van er voor zorgen dat haar vriend thuiszit en dit soort dingen te zien krijgt.” Sander bevestigt dan ook dat het nu over is tussen hem en Kelly. De blondine zelf heeft nog niet gereageerd op alle consternatie.