Love & Reality
Married at First Sight

Bom barst tussen woeste MAFS-Henk en Chantal: rechtszaak dreigt

Tijdens Married at First Sight zat er weliswaar geen liefde in het vat, maar Chantal en Henk konden in ieder geval wel prima met elkaar opschieten. Ná de show is dat volledig geklapt.

Vechtend naar het altaar

Het feit dat Chantal claimde dat zijn nieuwe liefde Katja ‘heel smerig’ een boodschap voor Chantal had achtergelaten in hun trouwboek bij de MAFS-bruiloft is bij Henk in het verkeerde keelgat geschoten. Hij zegt namelijk tegenover RTL Boulevard dat het helemaal niet waar is.

In het boek stond de tekst ‘tering verrekte kut’ geschreven, Chantal wist bijna zeker dat dat wel van de hand van Katja moest komen. Henk vermoedt echter dat Chantal het er zélf in heeft gezet. “Zij heeft dat erin geschreven. Katja was niet eens in de buurt toen ze dit erin schreef. De foto die ernaast staat heeft zij vervolgens ook in dat boek geplakt. Maar Katja was niet bij dat schrijven aanwezig.”

“Ik vind het niet fair om het op deze manier te doen en te laten blijken dat Katja het geschreven heeft, want dat heeft ze niet. (…) Je moet niet iets op social media zetten wat niet klopt. Er worden ook juridische stappen ondernomen, want dit gaat echt niet goed zo. Je moet niet iemand zwartmaken als ze niks heeft gedaan. Dit vind ik echt niet fair”, foetert Henk tot slot.

Eerder deze week werd nog bekend dat de relatie die Chantal na MAFS kreeg, over is. Het zijn dus vervelende tijden voor ‘Wenkie’.