Love & Reality

Boer Rob vertelt wat zijn dochter van papa’s tv-optreden vond

Boer Rob werd één van de meest besproken deelnemers van Boer zoekt Vrouw. Op de website van het programma beantwoordt hij enkele prangende vragen van fans, zoals hoe hij het vond om zichzelf terug te zien op tv?

Boost zelfvertrouwen

“In de reünie aflevering had ik het over mijn lage zelfbeeld, maar dat ging niet over wat ik doe. Hoe ik met muziek, de kersen en de paarden bezig ben, daar ben ik juist heel trots op. Dat lage zelfbeeld wordt meer bepaald door afwijzingen of teleurstellingen in de liefde. Daarom vind ik het lastig om mijzelf terug te zien, en de negatieve reacties op social media helpen natuurlijk ook niet mee. Maar gelukkig heb ik ook nu prachtige reacties en brieven gekregen van vrouwen die het juist heel mooi vonden dat ik zo mijn best deed. Dat is heel goed voor mijn zelfvertrouwen”, vertelt Rob.

Dochter emotioneel

De dochter van Rob vond het ‘heel bijzonder’ om papa op de buis te zien. “We keken altijd samen en we keken het soms ook nog samen een keer terug. Ik vond het belangrijk dat als ze vragen had, ik meteen alles goed kon uitleggen. Ze was trots, maar soms ook emotioneel. Bijvoorbeeld toen ze zag dat het met Wendy moeilijk ging. Dan zat ze met een brok in de keel te kijken. Op school kreeg ze gelukkig alleen maar positieve reacties en dat is fijn.”

➡ Niets missen van Boer zoekt Vrouw? Volg deze BzV groep op Facebook!