Love & Reality

Boer Geert Jan deelt sneer uit aan Yvon Jaspers: “Heel zwak”

Geert Jan van Meerveld, die in 2019 te zien was in Boer Zoekt Vrouw, heeft deze week uitgehaald naar presentatrice Yvon Jaspers en diens team. De reactie van Yvon en co op zijn nieuws dat hij een nieuwe liefde had gevonden na zijn eerder mislukte zoektocht in de show viel hem namelijk zwaar tegen.

Nieuwe lover

Omdat het nog pril is vertelde Geert Jan de buitenwereld nog niets over zijn nieuwe lover. “Ik heb mijn vriendin via Boer zoekt Vrouw leren kennen. Meer zeg ik niet.” En daarmee won hij een weddenschap van Yvon Jaspers. “Als ik dit jaar iemand onder de kerstboom had zitten, zou Yvon taart voor mij bakken”, vertelt Geert Jan in de Story.

‘Heel zwak’

“Als dat niet zo was, zou ik taart voor haar bakken. Ik stuurde haar voor kerst een berichtje dat ze de ingrediënten vast in huis kon halen.” De taart kwam echter nooit. “Yvon vroeg om bewijs, een foto, maar dat wilde ik niet.. Als ik zeg dat ik een vriendin heb, dan is dat zo. Daar ga ik niet over liegen. Dat vind ik zo ontzettend flauw. Ik heb laatst nog voor de grap een berichtje gestuurd, zo van: ‘O, want was die taart lekker’. Maar daar reageerde ze niet eens op. Dat vind ik heel zwak.”

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep