Love & Reality

Bob Beyen in Temptation Island: Love or Leave de single motorrijder

Bob Beyen maakt in Temptation Island: Love or Leave zijn opwachting als single. Deze uiterst sportieve hunk, tevens ambitieus ondernemer, heeft alles in zijn leven, behalve een leuke vrouw. Wie weet wordt dat wel één van de Temptation Island-dames: Donna, Julia, Delphin of Deborah?

Bob Beyen in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Bob is ondernemer, hardloper en motorrijder

Bob Beyen zag 26 jaar geleden voor het eerst het levenslicht. Hij woont in het altijd gezellige Breda, in Noord-Brabant, en heeft aldaar een grote vriendenkring. Hoewel daar vast en zeker ook meiden toe behoren, zit de ware liefde er niet tussen. En dus reist Bob nu af naar Temptation Island: Love or Leave, in de hoop getroffen te gaan worden door een spreekwoordelijke pijl van Cupido.

Voor het brood op de plank is Bob ondernemer, maar het liefst pakt hij het vliegtuig naar een ander land voor een vakantie. Zo reisde hij al door Thailand, waar hij de mooiste plekjes van de wereld heeft kunnen bezoeken. Als Bob in Nederland is, en eventjes niet aan de arbeid hoeft, gaat hij graag een stukje hardlopen of pakt hij zijn imposante motor er bij. Hopelijk scoort hij spoedig een dame die achterop de motor plaats kan nemen voor een rondje toeren.

Op zoek naar de ware liefde

Bob, die iets meer dan een half jaar single is, heeft een zwak voor intellectuele en loyale vrouwen. Dat zijn twee absolute eisen op zijn lijstje. Verder vindt hij het belangrijk om ‘eerst een goede klik op te bouwen’ met een dame. En, zo lezen we op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave: ‘Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan.’ Logischerwijs wil Bob dat dan wel van zijn partner in crime terugkrijgen.

Het strijdplan van Bob Beyen is kraakhelder: hij gaat niet stoken bij de dames, en telkens herhalen ‘dat hun relatie niet goed is’, maar legt vooral zijn oor te luister en wil Donna, Julia, Delphin en Deborah vervolgens van oprecht en goedbedoeld advies voorzien. Nu is het afwachten of hem dat dan zelf misschien ook wel de liefde op gaat leveren!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!