Love & Reality
Peter Big Brother 2022 deelnemer

Bizar verhaal rondom Big Brother-bewoner Peter

Peter Trippaers is momenteel te zien in Big Brother 2022. We kunnen hem omschrijven als een vrolijke man. Toch ging zijn leven echt niet altijd over rozen. In de meest recente aflevering van Big Brother vertelde Peter meer over zijn jeugd. Zo groeide hij op in isolatie en heeft hij op latere leeftijd zijn moeder lange tijd niet gezien. Dat blijkt echter niet het enige verhaal dat schuilt achter Peter. Hij is namelijk ook de zoon van de man die vermoord werd bij de beruchte villamoord in Houthalen.

Gouden kooi

Peter schroomt niet om in de meest recente aflevering van Big Brother het één en ander over zijn verleden te delen. “Ik heb mijn moeder 25 jaar niet gezien. Eigenlijk ben ik opgegroeid in een gouden kooi. Ik mocht nooit vriendjes mee naar huis nemen en keek altijd van achter het raam naar de wereld. Mijn moeder wilde me echt voor haarzelf houden.”

Ook toen er vrouwen in zijn leven kwamen ging het mis. “Een vriendin was nooit goed genoeg voor haar. Uiteindelijk moest ik een keuze maken tussen mijn vrouw en mijn ouders. Ik koos voor mijn vrouw, waar ik ook een kind mee kreeg. Vanaf dat moment is er bij mij heel veel haat geweest, als je over mijn moeder sprak dan flipte ik helemaal.”

Herenigd

Inmiddels is Peter niet meer bij zijn vrouw en leeft samen met zijn man Dirk. “Door hem ben ik toch iets gaan doen. Ik heb de stap gezet om mijn moeder op te zoeken. Toen voelde ik dat de hat niet nodig was. Ik doe er nu veel voor om dichterbij te komen, maar ik merk dat de band er gewoon niet meer is.”

Beruchte villamoord

Over zijn vader horen we Peter nog niet veel zeggen. Hij blijkt in 2000 te zijn vermoord. René was het slachtoffer van een beruchte villamoord in Houthalen in de late avond van 11 december. Daarover vertelde Peter recent aan Het Belang van Limburg: “Dat was inderdaad een zwart hoofdstuk in mijn leven. De moord was op zich al verschrikkelijk, maar ook het assisenproces achteraf was enorm heftig. Ik denk elke dag aan mijne pa, maar ik heb die hele geschiedenis ondertussen wel een plaats gegeven. Omdat die gebeurtenis geen blijvende schaduw over mijn leven mag werpen. Ik moet vooruit.”

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!