Love & Reality
Carla en Arie Lang Leve de Liefde

Bio-trein in Lang Leve de Liefde: Handje vasthouden, kusje vragen!

Met twee snelle afgeserveerden en twee nieuwe stellen is het een drukke aflevering van Lang Leve de Liefde. En er is een voorzichtig kusje gegeven na een intense minuut!

Dat was het dan…

De stellen van de afgelopen dag zijn snel afgeserveerd. Steef heeft de hele nacht niet geslapen. Kortom hoe gaat het met hem? “Klote!” En het wordt nog erger. Na een mislukte nacht besluiten ze om niet te verlengen. Ze zijn te snel van stapel gelopen vinden ze zelf, al wees Maria hem vannacht keihard af. En zo gaan ze richting uit. Erik en Queenie vinden het allebei goed. Het was gezellig, maar tot een relatie gaat dit niet leiden.

Bierpakket.. maar je drinkt niet…

De 30-jarige Dennis komt uit Amersfoort en wil eindelijk een keer een relatie. “Ik ben totaal geen flirt en verlegen”, concludeert Dennis zelf. “Ik mis de liefde en een partner.” De 29-jarige Ilse uit Heiloo heeft wel een aantal relaties gehad, maar de laatste daarvan is voor de receptioniste alweer vijf jaar geleden. En ook Ilse is allesbehalve een flirt. “Ik wacht altijd tot ze op me afkomen… maar dat wil maar niet gebeuren…” Maar of dat echt zo is.. Binnen twee tellen wordt Dennis gecomplimenteerd met zijn mooie ogen. Die heeft hij alvast te pakken! Daarna gaat het al mis bij de cadeautjes. Dennis krijgt een bierpakket. Niet veel later vraagt Ilse: “Drink je?” Nee is het antwoord. “O, wat fijn!” Ehhhm… Zelf heeft ze een alcoholvrij wijntje meegenomen. En wat wil Dennis? Melk! Eigenlijk is alles wat Dennis zegt ongemakkelijk. Ilse vindt het een leuke jongen, maar hoopt dat hij nog los komt.. Wij hopen met haar mee!

Als het maar bio is!

De 68-jarige Carla is al bijna een decennium alleen en haar zestienjarige dochter vond dat het tijd was haar moeder weer eens aan de man ging. Voorkeuren? “Lange en kale mannen. Kale mannen vind ik erg stoer!” En kleine mannen onder de 1meter70… “Die bewegen op een manier, waar ik niet opgewonden van raak. Zachte mannen heb ik ook niets mee die voor je gaat opruimen.” De 69-jarige Arie uit Gorinchem voldoet aan de wensen van Carla. Lang, kaal en stoer! Veel in te brengen heeft Arie lange tijd niet, want Carla maakt de dienst uit. Zeker als het eten moet worden besteld. Codewoord? Bio! Bio pesto, bio spinazie, bio zalm. Anders eet ze het niet.

En daar is het kusje!

Arie luistert braaf en Carla ziet het wel in hem zitten. Maar waar blijft toch die aanraking? Ze neemt dan ook maar zelf het initiatief met een spelletje. Een minuut lang elkaars handen vasthouden en diep in elkaars ogen kijken. Een vonkje. Een glimlach.. en de kus! Hoe voorzichtig ook, er is een beginnetje gemaakt.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!