Love & Reality

Bijzonder: Yvon Jaspers begint met hulp van BZV-boeren haar eigen boederij

Al zeventien jaar lang is Yvon Jaspers de presentatrice van het mateloos populaire programma Boer zoekt Vrouw. In de loop der tijd is bij haarzelf de wens ontstaan om ook boerin te worden, die wens gaat spoedig in vervulling.  Het KRO-NCRV icoon heeft namelijk haar eigen boerderijwoning gekocht.

Vrouw vindt boerderij

Meerdere boeren uit Boer zoekt Vrouw gaan haar helpen, zo weet Shownieuws. De bus die we kennen van haar rit met Bertie door Europa in Onze Boerderij In Europa fungeert als uitvalsbasis. Inmiddels zijn de tekeningen in orde en leent boer Marnix drie varkens uit. BZV-sterren Steffi en Roel hebben de eerste paaltjes in de grond getimmerd en de grond omgeploegd.

Droom die uitkomt

Fans mogen overigens volop mee gaan genieten van het nieuwe avontuur van Yvon, want in de serie Onze Boerderij op NPO 1 gaat ze op de voet gevolgd worden. “Een jaar of vijf geleden kreeg ik mijn eigen jerseykoetje Suus”, reageert de presentatrice zelf. “Zij woont bij Gijsbert, mijn buurboer. Ze leeft in zijn biologische kudde en zorgt voor de lekkerste romige melk. Ik heb Gijsbert gevraagd of ik voor een jaar een stukje van zijn land mag gebruiken. Na een paar jaar goed nadenken stemde hij enthousiast in.” Overigens keert Yvon op 12 februari aanstaande terug op de buis met een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep