Love & Reality
Boer Olke Boer zoekt Vrouw

Bijzonder verhaal: Boer Olke uit BZV opnieuw getrouwd

Boer Olke deed in het seizoen 2016-2017 mee aan Boer zoekt Vrouw. De boer uit Texas vond in het programma niet de ware liefde, maar na het programma heeft hij op liefdesgebied allesbehalve stilgezeten. Op de site van het programma staat een update over boer Olke.

Boer Olke opnieuw getrouwd

Boer Olke is weer helemaal gelukkig op liefdesgebied. Hij trouwde afgelopen jaar met Jenny die hij omschrijft als een ‘lieve, zorgzame en begripvolle vrouw.’ Zij was voor hem niet helemaal een onbekende. “Ik kende haar vader al, maar ik had haar nooit bekeken als iemand om een relatie mee te hebben. Steeds vaker maakten we een praatje en toen was ineens die klik daar. Bij haar kan ik helemaal mezelf zijn, we hebben nooit ruzie. En we kunnen fantastisch overweg met elkaars kinderen. Ze is zo’n lieve, zorgzame en begripvolle vrouw. Ik ben zo blij met haar.”

Roerig liefdesleven

Het liefdesleven van Olke mag inmiddels best roerig genoemd worden. In Boer zoekt Vrouw lukte het hem niet om de vrouw van zijn dromen te vinden. Tijdens de reünie-aflevering in 2017 werd duidelijk dat hij samen was met briefschrijfster Karen. Zij overleed een jaar later aan de gevolgen van borstkanker. Daarna kwam Hilda op zijn pad met wie hij in 2019 trouwde. Dat huwelijk hield geen stand. Nu is hij dolgelukkig met de Amerikaanse Jenny.

Boerderij te koop

Olke is zo blij met Jenny, dat hij zelfs bij haar is ingetrokken. “Ik ben bij haar ingetrokken, ik heb mijn boerderij te koop staan. Mijn leven is echt een rollercoaster geweest. Ik zou het graag wat rustiger aan doen. Hoe precies, dat weet ik nog niet. Maar ik hoop dat er iets nieuws op mijn pad komt wat nu bij me past en waar ik mijn geld mee kan verdienen. Het liefste blijf ik wat met dieren doen, maar niet meer zo intensief als nu”, aldus Olke.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep