Love & Reality

Bijzonder pijnlijke hereniging Temptation-exen Angela en Christian

Angela en Christian dansten zich – letterlijk én figuurlijk – een weg door Temptation Island. Even na de opnames ging het echter alsnog mis tussen hen en werd de relatie verbroken. In de aflevering van aanstaande vrijdag op Discovery+ van Eating with my Ex worden ze herenigd.

Trouwdiscussie

Aan tafel opent Chris met de vraag of Angela snapt dat hij niet wilde trouwen destijds.  “Wilde je niet met mij trouwen?”, reageert Angela verbaasd.  Chris verklaart: “Ik wilde met je trouwen, maar het was altijd een twijfelgeval. Ik vind: als je twijfelt, wil je eigenlijk niet met die persoon trouwen.” Angela is echter allesbehalve tevreden met die uitleg. “Dit is confusing, want is het nou zo dat je wel wilde trouwen, maar er dingen waren waardoor je het uitstelde? Of wilde je niet trouwen en zocht je excuses?”

Pijnlijk gesprek

“Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde”, maakt Chris het nóg een stukje pijnlijker. “Ik wil sowieso ooit trouwen, en dat wil ik maar één keer.” Angela zegt later in de camera, met de tranen in haar ogen: “Dat is niet leuk om te horen. Het is een beetje lastig. Dat kwam hard aan. Dat is niet wat hij tegen mij gezegd heeft. Ook vroeger niet en bij ons laatste gesprek niet.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!