Love & Reality
Vera Sercan Big Brother

Big Brother-Sercan dolgelukkig met Vera: “Ik heb het echt getroffen met haar”

Vera en Sercan hebben elkaar helemaal gevonden na Big Brother. De twee tortelduifjes zijn stapelgek op elkaar en in een uitgebreid interview met Het Laatste Nieuws gaf Sercan toe wat hij nou zo leuk vindt aan zijn vriendin.

Sercan en Vera

Sercan moest het Big Brother-huis eerder dit jaar al snel verlaten, maar hij heeft aan zijn deelname toch een vriendin overgehouden. “Ik heb het echt getroffen met Vera. Ze is ontzettend hilarisch, en ik kan lekker gek met haar doen. Maar daarnaast kunnen we ook serieus met elkaar praten, en steunt ze me in alles wat ik doe. Zo’n relatie wens ik iedereen toe. Het enige wat ik jammer vind, is dat we mekaar enkel in het weekend kunnen zien. Vera woont in Nederland, en ik in België. Gelukkig FaceTimen we iedere weekdag. (lacht).”

Lang geduurd

Het duurde wel even voordat de twee echt dichter naar elkaar toegroeiden. “Toen ik Vera voor het eerst zag, was ik onmiddellijk onder de indruk. Maar ik was op dat moment met iemand aan het daten. Dat wilde ik eerst netjes afhandelen.” Ondertussen werd Vera verliefd op Dimitri in het Big Brother-huis. “Daar wilde ik niet tussenkomen. Toen Vera uit het huis kwam, hadden we wel vriendschappelijk contact. Toen aan haar relatie een einde kwam, werden we opnieuw naar elkaar toegetrokken. Vanuit die basis groeide onze liefde”, aldus Sercan.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!