Love & Reality
Salar winnaar Big Brother 2022

Big Brother-Salar doet verrassende onthulling, fans woedend

Salar heeft een verrassende onthulling gedaan op zijn Twitter-account. Tijdens het Big Brother-seizoen werd er een veiling gehouden voor verschillende artikelen van de bewoners. Het was de bedoeling om de opbrengst te doneren aan de voedselbank. Doordat er enorm veel nepbiedingen werden uitgebracht, blijken sommige items echter nooit verkocht. Daartoe behoort ook het overhemd van Salar.

Niet verkocht

Salar doet de verrassende uitspraak op Twitter. “Mijn overhemd is dus nooit verkocht! Vanwege de vele valse biedingen. Dus ik krijg hem weer terug”, laat Salar weten. Fans zijn woedend als ze erachter komen dat nepbieders ervoor gezorgd hebben dat er minder geld naar de voedselbank gaat. “Wat raar! Er waren genoeg mensen die wel serieus aan het bieden waren. Bedankt aan de idioten die het verpest hebben, het geld was voor een goed doel nota bene”, schrijft een volger.

Woedend

Een andere volger schrijft: “Ik hoop dat er nu serieuze biedingen zijn en dat je het shirt alsnog verkoopt en de opbrengst naar de voedselbank doet, waar het eigenlijk aan toebehoorde.” Andere volgers zijn vooral boos en roepen: “Wat een sukkels!”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!