Love & Reality

Big Brother-Patrick dacht aan ontsnappen: “Dan was ik over de muur geklommen”

Ook Patrick uit het vorige seizoen van Big Brother kijkt naar de nieuwe editie van de show, ook al vindt hij die lang niet altijd even interessant. In de podcast We Are Watching You erkent de kale smaakmaker dat het soms best wel saai was om mee te doen.

‘Saai’

“Ik dacht echt dat ze ons vergeten waren. Ik dacht: buiten is corona aan de gang, ze zijn ons vergeten!” Eerder zei oud-deelnemer Nick ook al eens dat er in het nieuwe seizoen véél meer spelletjes worden gespeeld dan bij hemzelf.

Gemiste kans

Uiteindelijk woonde Patrick 23 dagen in het huis. “Ik heb mij niet kunnen bewijzen zodat ik er langer kon blijven. Ik heb 23 dagen op de bank gelegen. Als ik een spel had mogen doen, dan had ik voor iets mogen gaan. Dan waren er een paar honderdduizend kijkers meer geweest.”

Ontsnappingsplan

Hoewel er dagelijks 450.000 mensen kijken, wordt volgens Patrick lang niet alles eruit gehaald. “Big Brother is zo een naam, dat is zo een concept. Sorry Big Brother, maar er wordt veel te weinig mee gedaan. Als je dat een beetje uitspeelt heb je miljoenen kijkers.” Hij vond het zelfs zó saai dat er al een ontsnappingsplan klaarlag: “Bij mij in het achterhoofd zat ook: als het mij écht niet aan staat, dan was ik over de muur geklommen!”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!