Love & Reality
Kitty Nouchine Big Brother

Big Brother-Kitty haalt uit naar Vera en Dimi: “Er is niks van waar”

Kitty zit er helemaal doorheen in Big Brother. Nadat duidelijk werd dat zij en Peter deze week als enige twee geen immuniteitspin hebben verdiend, is ze er helemaal klaar mee. In de livestream steekt ze haar irritatie niet onder stoelen of banken.

Teleurgesteld

Op donderdag is de laatste immuniteitspin vergeven. De bewoners mochten kiezen wie zij de laatste vrijstelling gaven. Het werd Vera. Dat leidde tot grote teleurstelling bij Kitty. “Ik zie dingen vanaf dag één voor m’n ogen gebeuren waarvan ik denk ‘what the fuck, trappen we daar allemaal in’. Echt waar. Dat snap ik niet. Daar snap ik echt helemaal niets van”, laat Kitty weten aan Tobias.

Dimi en Vera

Kitty twijfelt ook zeer aan de romance die is ontstaan. Zo kunnen Vera en Dimi het ineens wel heel goed met elkaar vinden. “Geloof me, ik heb mensenkennis. Ik zie dingen gebeuren waarvan ik denk ‘what the fuck is dit’. Alles is in een stroomversnelling. Het verhaal ‘ & Dimi’? Geloof jij het? Ik geloof er geen fuck van. Er is niks van waar. Maar dat mag. Het is hun game. Het is zo duidelijk, maar goed”, aldus Kitty.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!