Love & Reality
Tobias Grace

Big Brother-kijkers gaan los over ‘nieuwe romance’

Wat betreft Big Brother 2022 en romances staat de teller momenteel op één: Dimitri en Vera hebben elkaar gevonden. Maar het zou zomaar eens kunnen dat we binnenkort naar twee gaan: Tobias en Grace trekken nadrukkelijk naar elkaar toe!

Diepgaand gesprek

De twee Big Brother-deelnemers zoeken elkaar wel érg vaak op en gisteren was het opnieuw raak: Tobias en Grace voerden een behoorlijk diepgaand gesprek. Tobias vertelde openhartig over zijn carrièreswitch en burn-out. Op Facebook kunnen we lezen: “Echt een mooi gesprek, mooie vriendschap… en wie weet…”

Zeg nooit nooit

Een andere reactie luidt: “Toffe, lieve mensen, mijn twee favorieten. Zeer volwassen mensen met goede gesprekken. Wordt het geen liefde, dan zal er zeker een zeer mooie vriendschap zijn naar elkaar toe.” In een eerder stadium gaf Tobias echter aan dat hij niet op zoek is naar een ‘Big Brother-relatie’: “Toch niet in het huis. Heel verstandig”, vindt een kijker. Wél is er hoop, er is altijd hoop, want Tobias gaf óók aan ‘nooit nooit te zeggen’: “Ze trekken wel steeds meer naar elkaar toe en als je allebei gevoelens hebt voor elkaar, waarom niet? Je kan zulke dingen ook rustig opbouwen.”

Big Brother-finale?

Iemand anders stelt: “Zalig hoe ze het gewoon op hun eigen tempo doen en wel zullen zien wat er van komt, ze laten zich niet pushen door de anderen. Wat een mooie vriendschap, zoveel diepgang en ook zoveel fun.” Zijn Tobias en Grace de favorieten om de finale van Big Brother 2022 te halen? Het zou zomaar kunnen…

Alhoewel, er lijkt wat trouble in paradise te zijn. Tobias lijkt moeite te hebben met de gemixte signalen die Grace afgeeft. Goed, die horde kan toch wel genomen worden?

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!