Love & Reality
Kristof Sercan Big Brother

Big Brother-afvaller Sercan: “Jammer dat ik zo ben neergezet”

Sercan moest het Big Brother-huis als eerst verlaten. Nu hij weer thuis is, is hij door Naomi Timmerman en Liese Luwel van het vorige seizoen van Big Brother uitgenodigd voor hun talkshow No Biggie. Daar wilde Sercan graag nog iets rechtzetten.

Vrouwen

Sercan had op Facebook gelezen dat hij vrouwen niet met respect zou behandelen. “Laten we één ding duidelijk maken: ik ben grootgebracht door een alleenstaande moeder. Het paradijs ligt bij mij onder een vrouw haar voeten, vooral die van mijn moeder”, laat Sercan duidelijk weten.

“Ik vind het een beetje jammer dat ik zo ben neergezet geweest. Het was een moment met de boys. Het was helemaal niet onrespectvol bedoeld. Ik vind het jammer”, vult Sercan aan.

Ruzie met Kitty

Ook had Sercan het nog even over de ruzie met Kitty. “Die nacht was het rood licht. Dus ik zeg tegen Nawel: ‘Ik denk dat er nieuwe bewoners gaan komen.’ Nawel vraagt aan mij: ‘Waarom denk je dat, Sercan?’ Echt met Sercan erachter. Ik zeg: ‘Ik denk dat omdat…’ en terwijl ik aan het babbelen ben, valt Kitty me aan: ‘Je moet stoppen met denken. Dat is niet waar.'” Daarbij wil Sercan ook benadrukken dat hij absoluut niet schreeuwde tegen Kitty, maar dat hij zijn stem moest verheffen omdat zij in de andere kamer was.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!