Love & Reality
Power Rankings Grace Eveline

Big Brother 2022 Power Rankings: Bizarre opmars!

Een aantal weken geleden werd het nieuwe seizoen van Big Brother afgetrapt en inmiddels zijn de kaarten toch al wel een beetje geschud… Wie is favoriet en wie staat op de nominatie om het huis te verlaten? Je ziet het in onze Power Rankings van Big Brother 2022!

Big Brother 2022 Power Rankings

Onze Big Brother 2022 Power Rankings worden wekelijks geüpdatet en geven weer hoe het ervoor staat met de diverse Big Brother-kandidaten. Wie maakt veel vriendjes in het huis en is een potentiële winnaar? Wie is juist ‘vriendloos’ en loopt het gevaar te moeten vertrekken?

Het Big Brother-huis telt inmiddels liefst 13 bewoners! Dat waren er 14, maar afgelopen zaterdagavond werd Amy naar huis gestuurd. Zo heel erg vond ze dat overigens niet, want ze riep meteen: “Ik ben blij, het is oké. Het was niet mijn bloedgroep. Het waren niet mijn mensen.” Wie is echter de volgende bewoner die Big Brother 2022 moet verlaten? Heb jij al een idee? Wij in ieder geval wél!

De Big Brother 2022 Power Rankings

 1. Tobias (-) 
  • Tobias was de grote favoriet om Big Brother 2022 te winnen en dat is hij nog steeds. We zien hem dichter en dichter naar Grace toe groeien en misschien is er wel een tweede romance op komst. De twee zouden in dat geval een powerkoppel vormen, want…
 2. Grace (+4)
  • Grace staat opeens tweede in onze Power Rankings! En dat is opvallend, want ze begon het avontuur als nummer laatst. Veel Big Brother-kijkers hadden wat moeite met het hyperactieve gedrag van de Braziliaanse, maar dat is verleden tijd! Grace is zo lekker zichzelf en we sluiten niet uit dat ze haar (vrij bizarre) opmars doorzet.
 3. Nouchine (-)
  • Nouchine is geliefd onder de bewoners van het Big Brother-huis, maar ook bij de kijker. In de regel is ze bijzonder opgewekt en lief, en bovendien staat ze voor iedereen klaar. Die karaktereigenschappen maken het dat ze een van de favorieten voor de eindzege is.
 4. Vera (+2)
  • Is Vera dat ook? Misschien. Ze kent veel voorstanders, maar ook betrekkelijk veel tegenstanders. Vera ligt niet zo heel goed bij Nawel en Eveline, maar daar springt ze ontzettend volwassen mee om, in tegenstelling tot de andere twee… Daarnaast kreeg ze triest familienieuws: haar opa is overleden. Een harde klap voor de nummer vier van onze Power Rankings…
 5.  Peter (-2) 
  • Peter is een character, een ‘vreemde vogel’ die Big Brother 2022 van wat smaak voorziet. Zijn populariteit is echter dalende en het valt te hopen (voor hem dan) dat dit zich niet doorzet. Misschien kan het roddelen een tandje minder.
 6. Julio (-)
  • Julio is dan wel genomineerd, het ligt zeker niet in de lijn der verwachting dat hij het huis moet verlaten. Ondanks dat hij vrij ‘nieuw’ is, is hij al best populair.
 7. Nawel (-)
  • Nawel, tja, die krijgt meer en meer kritiek. Ze komt ook steeds vaker ‘negatief’ in beeld, waarbij het natuurlijk zou kunnen dat ze beïnvloed wordt door ‘stoorzender’ Eveline. Maar die zit nadrukkelijk op de schopstoel, dus Nawel krijgt hoogstwaarschijnlijk wel een kans op eerherstel.
 8. Dimitri (-)
  • Dimitri wás ongelooflijk populair, maar dat is voorgoed verleden tijd. Hij wordt gewoon niet meer gepruimd door de Big Brother-kijkers en eigenlijk heeft hij dat aan maar één iemand te danken: zichzelf. Vooral de manier waarop hij omspringt met zijn ‘vlam’ Vera is een veelgehoord punt van kritiek.
 9. Salar (-)
  • Bij Salar is het heel erg duidelijk dat hij een spel speelt, maar aan de andere kant: hij laat ook vaak zijn humoristische kant zien. Het moet gek lopen wil hij Big Brother 2022 winnen, maar hij is op het moment ook weer niet in gevaar.
 10. Hanne (+2)
  • Hanne is vooral een beetje bleu, een Big Brother-deelnemer die niet echt opvalt. Dat hoeft niet per se slecht te zijn, maar het wordt wel tijd dat ze zich wat meer openstelt.
 11. Leroy (-1)
  • Leroy was afgelopen zaterdagavond genomineerd, maar overleefde de schifting. Hij is echter een van de minst populaire Big Brother-deelnemers, dus een nieuwe nominatie kan niet lang op zich laten wachten.
 12. Kristof (+1)
  • De Big Brother-deelnemers werden onlangs gewaarschuwd omdat er een aantal racistische, homofobe en vrouwonvriendelijke grappen gemaakt waren, die niet door de beugel konden. De grootste boosdoener? Kristof.
 13. Eveline (-2)
  • Eveline is een stoorzender in het Big Brother-huis, zo simpel is het nou eenmaal. Ze roddelt erop los en is constant negatief, dat wordt een exit!

Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!