Love & Reality

Berichtje van Love Islander Kai doet Remco echt pijn: “Ik zag hem echt als een vriend”

Na de malle fratsen die hij uithaalde op Love Island, door naar de villa te komen terwijl hij een vriendin thuis had zitten, wordt Remco Diepenhorst bedolven onder haatreacties. Dat vertelt hij aan Grazia.

Pure haat

“Het overgrote deel van de reacties bestond uit pure haat. Ik kreeg ook haat naar familie en vrienden toe, dat doet me echt pijn. Veel mensen zeggen dat ik een vriendin had thuis. Dat is gewoon niet het verhaal, dat is zo overdreven. Ik lees de reacties niet allemaal. Ik ken ze niet, dus het boeit me niet”, aldus Remco.

“Van het berichtje van Islander Kai ben ik enorm geschrokken, aangezien ik hem echt als een vriend zie. Hij reageerde: ‘Ben ik dan voor niks naar huis gegaan?’. Ondanks de milde reactie, deed me dat echt pijn.” Inmiddels is de kou wel weer uit de lucht. “We hebben goed met elkaar gesproken.”

Veel mensen begrepen niet dat Remco überhaupt aan de show meedeed. “Ik dacht: het is gewoon een leuk avontuur, ik maak daar kans om liefde te vinden. Maar het feit dat m’n ouders erbij betrokken werden, ik er ook goede vrienden en relaties uit zou halen en de connecties met elkaar zo hecht zouden worden, had ik niet verwacht. Ik dacht: ik doe mee met een spel, maar dit spel werd veel serieuzer dan ik had verwacht. Ik had nog nooit een Love Island-seizoen tot het einde gekeken, dus dit wist ik niet..”