Love & Reality

Belgische krant brengt update over knokpartij Bert en ‘kamp-Delphine’

Vier dagen geleden kon LoveReality al exclusief naar buiten brengen dat Bert voor de deur bij het huis waar hij met Delphine samenwoonde fysiek is belaagd. Er werd vervolgens aangifte gedaan en door de dokter blauwe plekken in het gezicht en de hals van Bert geconstateerd.

‘Klopt dat er ruzie was’

Daarvan hebben we ter bevestiging de medische rapporten alsook het proces verbaal van ingezien. De Belgische krant Het Laatste Nieuws polste vervolgens bij bronnen uit de kringen van Delphine, en die claimen: “Het klopt dat Bert en enkele vrienden van Delphine onlangs ruzie kregen. De persoon waarmee Bert het aan de stok kreeg is echter niet de nieuwe partner van Delphine. Het zou gaan om een gemeenschappelijke vriend van beiden. Waarover de ruzie ging of hoe de verhoudingen nu precies liggen tussen beiden: dat moeten ze zelf maar vertellen.”

The soap continues

HLN besluit het nieuwsartikel dan ook met: “Bon: als er ooit een kampioenschap ‘elkaar de duvel aandoen’ komt, weten we nu al dat Bert en ons Delphine moeiteloos de concurrentie naar huis spelen..” Dat staat wel vast.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!