Love & Reality
B&B Vol Liefde seizoen 2

België komt met eigen B&B Vol Liefde: B&B Zoekt Lief

In Nederland groeide B&B Vol Liefde afgelopen zomer uit tot een ware hit. Het nieuwe datingprogramma werd volop bekeken en het duurde dan ook niet lang tot bekend werd gemaakt dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Dat tweede seizoen gaat op 11 juli van start op RTL4, maar wordt niet het enige B&B-programma van deze zomer. Zo komt er ook een Belgische variant van B&B Vol Liefde aan: B&B Zoekt Lief.

B&B Zoekt Lief

In België kunnen we vanaf de zomer aan de slag met het eerste seizoen van B&B Zoekt Lief. Het programma wordt uitgezonden op VTM2 en loopt iedere week van maandag tot en met donderdag. We volgen zes B&B-uitbaters die op zoek zijn naar de ware liefde. Eerder werd al duidelijk dat Arno, Stephanie, Isabel, Nicolas, Marc en Dirk gevolgd gaan worden. Ze zijn allen actief in Frankrijk.

B&B Zoekt Lief in Nederland kijken

Of B&B Zoekt Lief eenvoudig in Nederland te bekijken is, valt nog te bezien. In België is de serie te volgen via VTM2 en VTM Go. In Nederland kan het programma gevolgd worden via de VTM Go website door middel van een VPN-verbinding. Daarvoor kan onder meer NordVPN en PureVPN voor gebruikt worden.

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!