Love & Reality
Roxanne B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Roxanne: “Ik ben echt verliefd”

Roxanne deed mee aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Daarin konden we volgen dat er in totaal vier mannen bij haar op de stoep stonden in Roosendaal. Mitch en Theun slaagden erin om het het langst vol te houden in de B&B van Roxanne en uiteindelijk viel haar keuze op Mitch. Al snel bleek dat er geen sprake was van gevoelens, maar vooral een vriendschappelijke klik. Nu blijkt Roxanne alsnog van de markt.

Erg gezellig

RTL Boulevard heeft een soort B&B Vol Liefde reünie gedeeld waarin Roxanne, Vincent en Caroline bij één komen. Later worden ook Debbie en Jacob nog ingebeld. Roxanne geeft al vrij snel prijs dat er nu toch wel iemand in haar leven is gekomen. Mitch is het niet, met hem heeft ze nog altijd een vriendschappelijke klik, maar daar blijft het dan ook bij.

Verliefd

“Ik ben nu wel aan het daten. Ik heb hem leren kennen via mijn familie. Die hebben ons eigenlijk gekoppeld. Zonder verwachtingen ben ik erin gaan en het was meteen een klik”, gaf Roxanne toe. “Ik ben echt verliefd, ja.” Het is dan ook duidelijk dat Roxanne nu echt van de markt is.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!