Love & Reality
B&B Vol Liefde Martijn Portugal

B&B Vol Liefde-Martijn baalt: “Een of andere zure granaatappel…”

Martijn is momenteel te zien in B&B Vol Liefde. In de hitserie van RTL4 gaat hij op zoek naar de ware liefde. Net als eerder bij Astrid en Denise is nu echter ook zijn B&B slachtoffer geworden van een valse negatieve review. In onze Facebook-groep spreekt Martijn zin teleurstelling uit richting de plaatser van de review.

Granaatappel

Martijn is op zijn zachtst gezegd not amused. “Ik vond het al vrij lang duren, maar eindelijk heeft een of andere zure granaatappel de moed bij elkaar geraapt om een nieuw profiel aan te maken en ook mijn B&B, of eigenlijk mij, te bekritiseren. Bij deze, grote vriend Tim Land, geef ik jouw je momentje, want ik gok dat het je daar om te doen is. Geniet ervan, bedankt voor de moeite en nog een fijne avond”, schrijft Martijn erbij.

Negatieve review

De review is geplaatst door ene ‘Tim Land’. “Host verklaarde mij na 24 uur al de liefde (hij was gek op mij, ik ben een man..) en wilde de hele tijd knuffelen, als ie niet al aan het huilen was”, luidt de review. Daarmee is Martijn na Astrid en Denise inmiddels de derde B&B Vol Liefde-kandidaat met een negatieve review op zijn B&B naar aanleiding van het programma.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep