Love & Reality

B&B Vol Liefde Jacob doet boekje open: “Het was een marteling”

Jacob deed mee aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Hij is de trotse eigenaar van een prachtige villa in Portugal en hoopte met zijn deelname aan het programma de ware liefde tegen te komen. Hij kreeg vier dames op visite: Jenny, Monica, Anita en Segrun. Wie het eerste seizoen heeft gekeken, kwam er al snel achter dat Jacob met geen enkele dame een match had. Nu spreekt hij erover met Weekend.

Boekje open

Jacob doet een boekje open over zijn deelname aan het programma. “Het was een marteling om dit uit te zitten. Ik kon niks leuks met de vier dames doen, dat wilden ze niet. Ze zeiden: ‘Wij hebben voor jou gekozen, omdat je een mooi huis hebt met luxe en dát is wat we dan ook willen.’ Dus ik dacht gelijk: zij hebben nooit voor mij gekozen, maar voor mijn huis. Dat was natuurlijk een schok”, vertelt Jacob.

In gesprek gegaan

Jacob zou zelfs contact hebben gezocht met de programmamakers. Hij heeft gevraagd om nieuwe dames te sturen, maar dat gebeurde niet. “Het publiek moet het natuurlijk interessant vinden. Ik voel me niet gebruikt, maar het had wel heel slecht voor me kunnen uitpakken. RTL heeft dames laten opdraven die niet mijn types waren, en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik door die vier twee weken lang in mijn eigen huis ben gepest.” Zijn avontuur liep dan ook anders dan gehoopt.

Niets missen? Volg dan LoveReality op Instagram!