Love & Reality
Richard Simone B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde: Hans weer alleen en Richard is voorzichtig

De nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde betekende opnieuw het vertrek van een aantal kandidaten. Hans uit Italië is weer alleen over nadat Natascha besloten heeft haar koffers te pakken. Richard heeft er op zijn beurt voor gekozen om Maureen de deur te wijzen. Hij blijft opnieuw alleen met Simone over, maar pakt dat voorzichtig aan. Jos heeft besloten te vertrekken bij Natasja en bij Denise gaat alles zijn gangetje.

Breken met Libera

Hans uit Italië begint het steeds meer op te vallen dat hij gescheiden moet worden van Libera. De dames die hij op visite heeft gekregen, hebben allemaal niet doorgehad dat zij ook nog rondloopt op de B&B. Voor Natascha is Hans echter te laat. Zij besluit haar koffers te pakken na een lunchdate en vertrekt naar Nederland. “Het is teleurstellend hetgeen waar je voor komt, dat je dat niet vindt omdat je erachter komt dat die persoon er nog niet aan toe is. En ook de manier waarop. Als hij zelf verder in het proces was geweest, had hij zelf ook kunnen bedenken: Dit is nog helemaal niet de juiste stap.”

Alleen achter

Daarmee blijft Hans opnieuw alleen achter, met zijn boek over psychologie die hij krijgt van Natascha. “Een jonge vrouw is niet gebleven, een oude vrouw is niet gebleven. Een high society vrouw is niet gebleven, een back to basic vrouw is niet gebleven. Degene die leuk meedoet in de B&B is niet gebleven. Degene die geen zin had is ook niet gebleven. Dat geeft wel tot nadenken. Er komt nog een vrouw, maar je weet nooit wat er misschien toch nog kan gebeuren.” Al is Hans het wel over één ding eens: “Libera moet gewoon haar leven ergens anders opbouwen.”

Portugal

In Portugal krijgt Richard visite van zijn jongere broer Arnold. Hij wordt flink uitgehoord door Maureen om meer over Richard te weten te komen. Ook heeft ze nog speciaal een cadeautje voor hem meegenomen uit Nederland, maar het kwaad is al geschied. “Je wordt constant geanalyseerd. Zij voelt zich heel erg koningin en heel erg belangrijk. Dat botst vreselijk met mij. Dat gaat hem niet worden. Van mij mag ze weer naar huis.” Niet veel later wordt Maureen dan ook vriendelijk gevraagd om te vertrekken, omdat ‘de klik’ ontbreekt.

Simone

Daarmee zijn Richard en Simone opnieuw alleen. Toch kijkt hij wel uit. “Ik ben heel bang dat als ik nu tegen Simone zeg: ‘Ik hou van je en ik wil dat je hier komt’. Dat ik haar niet de tijd geef die ze nodig heeft en wat ze eigenlijk dubbel en dwars waard is. Mijn vader zei altijd: Werk gaat voor het meisje en dat is ook zo, want als het werk niet klaar komt en er komen geen inkomsten in, dan kan je nog zo leuk doen. Rijkdom maakt niet gelukkig, maar armoe maakt zeker niet gelukkig. Dat is niet leuk. Ik wil Simone wel alles kunnen bieden wat ik in me heb, maar daar is nu nog te weinig tijd en ruimte voor.”

Ook Simone is nog afwachtend. “Op dit moment, hoe ik hem nu zie, denk ik dat we super goed bij elkaar passen en elkaar heel goed aanvoelen. Ik zou er wel voor willen gaan uiteindelijk, maar nu ben ik wel nog voorzichtig. Ook omdat er nog een dame moet komen. Dus ik neem mezelf wel in bescherming.”

Vragenvuur

Bij Denise gaat het allemaal rustig aan. Ze heeft een dag waarop ze flink aan het werk moet en ook Dave gaat voor zichzelf aan de slag. Een mooi moment voor Ben om zijn handen uit de mouwen te steken. Bij het schoonmaken, stuit hij op nogal wat spullen van Dave. Dat was Denise ook al opgevallen. “Zijn jas, zijn proteïne, overal ligt wat van Dave. Ik weet niet of het een stille hint is, zodat ik elke keer aan hem moet denken.” Als Denise klaar is met werken, gaat ze samen met Ben de hond uitlaten. Ze werpt meteen een waar vragenvuur op hem af en dan wordt meteen duidelijk dat ze zijn grapjes niet zo leuk vindt. Als dat maar goedkomt, want dat was voor Giovanni eerder fataal.

Vertrek Jos

Bij Natasja is het een verdrietige dag. Jos heeft ervoor gekozen om haar B&B te verlaten. Voor hem ontbreekt het gevoel, terwijl Natasja het best nog even had willen proberen. “Ik ben ook niet hoteldebotel, maar ik had het nog wel iets langer de tijd willen geven. Wat er niet is, dat is er niet.” Helaas krijgt ze de tijd om het uit te zoeken niet meer. Zo blijft Natasja alleen met Menno over. Zelfs hij pinkt een traantje weg als Jos bekendmaakt dat hij vertrekt.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep