Love & Reality
Debbie B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Debbie toont glimp van vriend

Debbie vond in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde niet de liefde van haar leven, maar maakte een tijdje na de opnames bekend dat ze nu toch gelukkig is in de liefde. Op Instagram deelde ze dit weekend een foto waarop we een glimp van haar nieuwe vriend zien. Meer dan dit gaan we online niet te zien krijgen van Debbie’s nieuwe lover, want hij wil liever niet zichtbaar zijn op social media.

Nieuwe lover

Debbie vond na haar deelname aan B&B Vol Liefde buiten de camera alsnog een leuke man. “Laten we het zo zeggen: B&B Vol Liefde heeft mij geholpen om erachter te komen wat ik wel echt wil. Dat kwam vrij snel na het programma. Ik kan er nu wel iets meer over vertellen, maar ik wil hem buiten de media houden. Ik kan wel zeggen dat het een Italiaan is”, vertelde Debbie eerder al eens.

Foto

Nu deelt ze op Instagram een foto waarop ze samen met hem te zien is. Volgers balen ervan dat Debbie haar vriend niet gewoon online plaatst. Zelf is ze daar duidelijk over: “Ik respecteer zijn keuze om niet zichtbaar te zijn op social media. Mocht je heel graag een kopje koffie met hem willen drinken in Casa Santangelo ben je van harte welkom en geef ik je ook nog een korting. Alleen nog tot eind oktober dit jaar mogelijk”, aldus Debbie. Hieronder bekijk je de foto’s.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!