Debbie en Paul zijn een klein jaar na B&B Vol Liefde nog altijd gelukkig en vermaken zich uitstekend in Spanje. Dat doen ze onder meer dankzij de kookkunsten van een heuse chef-kok. Want die is inmiddels actief in hun Bed & Breakfast.
Duizenden gasten
Debbie sprak met het Nederlands Dagblad en daarin kwam ook de Utrechtse chef-kok Shamida Smulders langs. Is een kok in een B&B niet wat overdreven? “Hoezo?”, countert Debbie in het interview. “Met duizenden gasten per jaar kunnen we in het seizoen deze extra service bieden.”
De hele wereld
“Er zitten vrij weinig restaurants in dit dorp en bovendien hebben we ook vaak groepen over de vloer voor bijvoorbeeld yoga. Zij vinden het juist fijn om ‘s avonds niet weg te hoeven en gewoon mee te eten. Shamida kookt de hele wereld, maar ik vind het altijd wel leuk dat er ook iets van Catalonië te proeven is.”
Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!