Love & Reality

Update: BB-Tobias flauwgevallen na vermoedelijke enkelbreuk, afgevoerd naar ziekenhuis

Vervelend nieuws vanuit het Big Brother-huis. Terwijl de kandidaten in de ochtend bezig gaan met sporten om zichzelf klaar te maken voor de dag, gaat het voor Tobias helemaal mis. Tijdens het sporten gaat hij onderuit en valt het meteen op dat het goed mis is. Tobias vreest voor een gebroken enkel en dat kan zijn verblijf in het Big Brother-huis wel heel lastig maken.

Springt de lucht in

Tijdens het sporten is Tobias druk in de weer. Terwijl hij de lucht in springt en vervolgens weer landt, gaat het mis. Meteen valt op te merken dat Tobias verschrikkelijk veel pijn heeft in zijn enkel. Als hij later even op een stoel zit, wordt hij getroost door zijn medebewoners. Hij laat meteen weten dat hij vreest dat zijn enkel gebroken is. Kristof wordt vervolgens naar de dagboekkamer geroepen. Daar krijgt hij te horen dat er een arts onderweg is. De dokter reist momenteel af naar het Big Brother-huis. Het is de vraag of Tobias in het Big Brother-huis geholpen kan worden, of dat hij het huis tijdelijk moet verlaten. Op Twitter leeft men nu al enorm mee met Tobias, die gezien wordt als een favoriet voor de overwinning.

Update 11:41

Tobias heeft inmiddels het Big Brother-huis verlaten om naar het ziekenhuis te gaan. Op Twitter lezen we dat Tobias tot overmaat van ramp vlak daarvoor ook nog flauw is gevallen. De bewoners vrezen inmiddels dat ze hem niet meer terug gaan zien in het huis. Het is nu wachten op (medische) updates..

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!